Σε μια περίοδο που η μοναδικότητα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και το φαινόμενο των πανομοιότυπων βιτρινών κυριαρχεί,η εταιρεία Indeco ανέδειξε την επιτακτική αυτή ανάγκη και δημιούργησε την υπηρεσία “Artclusive”,η οποία παρέχει την δυνατότητα κατασκευής custom made μανεκέν.

Η INDECO διαθέτει ένα ιδιαίτερο τμήμα στον τομέα των μανεκέν βιτρίνας. Το τμήμα REBUILDING, το οποίο αναφέρεται στην πλήρη αποκατάσταση των προϊόντων από οποιαδήποτε εκδορά, σπάσιμο και φθορά.

Επίσης αναλαμβάνει παντός είδους αλλαγές χρωμάτων, από την πιο απλή έως την πιο ιδιαίτερη τεχνοτροπία, καθώς επίσης και μακιγιάζ ή κατασκευαστική επιδιόρθωση που μπορεί να οφείλεται στην στατική επάρκεια του προϊόντος ή των συνδέσμων.

Ένα σημαντικό κομμάτι που δημιουργήθηκε για την κάλυψη των αναγκών του επαγγελματία. Η παγκόσμια αλυσίδα Zara του ομίλου Inditex μαζί με τα αντίστοιχα φημισμένα Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius και Bershka
είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα πελατών που εμπιστεύονται το τμήμα μας.

Η Indeco διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών, η οποία προέρχεται από το know - how της εταιρείας και των στελεχών της. Η ισχυρή ομάδα μας τόσο στο δημιουργικό όσο και στο διοικητικό τομέα έχει πετύχει μέσα από τη μακρόχρονη πορεία της και συνεχίζει μπροστά με νέες ιδέες, νέα σχέδια και σκληρή δουλειά ώστε να ικανοποιήσει την πάντα απαιτητική αγορά

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player