Η INDECO ιδρύθηκε το 1988 και μέσα από τη 30χρονη πορεία της με βασικό αντικείμενο την εμπορία και την κατασκευή μανεκέν βιτρίνας, παρέχει στους πελάτες μια μεγάλη γκάμα επιλογών στον εξοπλισμό καταστημάτων, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις τάσεις της εκάστοτε εποχής.

Αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του παγκοσμίου Γερμανικού ομίλου Genesis Display και των διεθνών συνεργατών Polyform, Abama και ZARUBA, η ΙΝDECO παρακολουθεί τις νέες τάσεις του εξωτερικού και τις διεθνείς αγορές και πρωτοπορεί στον τομέα αυτό στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

BSB-Lynne, Mat Fashion, Navy Green, Lapin House και Tassos Mitropoulos διαχρονικά εμπιστεύονται την INDECO στον τομέα του visual merchandising, καθώς βασικό μέλημα της εταιρίας μας είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Επίσης, το ειδικό τμήμα rebuilding της INDECO καλύπτει τις ανάγκες του επαγγελματία και στην περίπτωση μικρότερης κλίμακας αλλαγών για το κατάστημά του, καθώς οι ειδικοί της εταιρίας μας αναλαμβάνουν κάθε είδους επισκευές, επιδιορθώσεις, αλλαγές χρωμάτων και μακιγιάζ σε μανεκέν βιτρίνας.

Η εταιρεία CUSTOMADE είναι το επόμενο βήμα της εταιρείας INDECO, όπου εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιείται στις ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων και στον εξοπλισμό καταστημάτων.

Η επιδίωξη της πρωτοτυπίας σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ομάδας μας που πραγματοποιεί κάθε στάδιο της ανακαίνισης εσωτερικών χώρων και εξοπλισμού καταστημάτων, σχεδιασμό, επίβλεψη και κατασκευή. Σήμερα, έπειτα από εμπειρία 30 ετών οι εταιρίες INDECO & CUSTOMADE έγιναν ένα, εφόσον πρωταρχική ανάγκη και των δύο είναι η αγάπη για δημιουργία και ο σεβασμός προς στον πελάτη.

INDECO IN LOVE WITH CUSTOMADE σημαίνει κατασκευή κατά παραγγελία, προϊόν με προσωπικότητα, χώρος με προσωπικότητα. Δημιουργούμε έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα και επιφάνειες, καθώς και χώρους με την σφραγίδα της λειτουργικότητας και τα στοιχεία της δικής σας αισθητικής, με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών.

Οραματιζόμαστε το χώρο σας, προσφέροντας την κατάλληλη υποδομή εξοπλισμού και το απαραίτητο δίκτυο προϊόντων και συνεργατών. Έτσι μετατρέπουμε τις ιδέες σε πραγματικότητα, στοχεύοντας στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη, με απόλυτη συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί.