Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 30 ημερών εκτός των μανεκέν βιτρίνας που ο χρόνος εξαρτάται από τη διαμόρφωσή τους βάσει των προτιμήσεών σας.

Ο τρόπος αποστολής των παραγγελιών καθορίζεται βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελίας και του προορισμού. Ο υπολογισμός των χρεώσεων ανά μέθοδο γίνεται ως εξής,

A. Με Εταιρεία Ταχυμεταφοράς- Courier

Η αποστολή παραγγελιών συνολικού βάρους έως 10kg πραγματοποιείται μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier). 

Η χρέωση αποστολής διαμορφώνεται ως εξής, 

  • για παραγγελίες εμπορευμάτων συνολικού βάρους έως 2kg η χρέωση είναι στα 2,48€ (+0,75€ για κάθε επιπλέον κιλό) εντός Αττικής.
  • για παραγγελίες εμπορευμάτων συνολικού βάρους έως 2kg η χρέωση είναι στα 3,10€ (+0,75€ για κάθε επιπλέον κιλό) για χερσαίους προορισμούς εντός Ελλάδος.
  • για παραγγελίες εμπορευμάτων συνολικού βάρους έως 2kg η χρέωση είναι στα 3,35€ (+1,12€ για κάθε επιπλέον κιλό) για νησιωτικούς προορισμούς εντός Ελλάδος.

B. Με Μεταφορική εταιρεία

Η αποστολή παραγγελιών συνολικού βάρους από 10kg και άνω πραγματοποιείται μέσω μεταφορικής εταιρείας.

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ως εξής,

  • για παραγγελίες εμπορευμάτων συνολικού βάρους από 10kg – 30kg η χρέωση είναι στα 12,40€ (+0,75€ για κάθε επιπλέον 30kg) εντός Αττικής.
  • για παραγγελίες εμπορευμάτων συνολικού βάρους από 10kg – 30kg η χρέωση είναι στα 17,36€ (+17,36€ για κάθε επιπλέον 30kg) για χερσαίους προορισμούς εντός Ελλάδος.
  • για παραγγελίες εμπορευμάτων συνολικού βάρους από 10kg – 30kg η χρέωση είναι στα 22,32€ (+22,32€ για κάθε επιπλέον 30kg) για νησιωτικούς προορισμούς εντός Ελλάδος.

Γ. Παραλαβή από την έδρα μας

Στην περίπτωση που εδρεύετε ή διαμένετε εντός Αττικής μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα γραφεία της εταιρίας μας, Πανόρμου 26 Αιγάλεω, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 15:00. 

Σημειώνεται ότι,

  • στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.
  • όλα τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και υπό την ευθύνη του αγοραστή.