Μανεκέν βιτρίνας INDECO

Κατασκευασμένες από πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας και συνδυάζοντας άψογη αισθητική με τεχνική λειτουργικότητα, οι κούκλες βιτρίνας παραγωγής της εταιρείας INDECO καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες προβολής εμπορικών προϊόντων.

Είτε ακέφαλες, είτε με τον κατάλληλο συνδυασμό κεφαλιού αλλά πάντα σχεδιασμένες με την πρωτοποριακή νοοτροπία της INDECO, αποτελούν την πλέον εργονομική λύση για βιτρίνες και εκθετήρια.

Απευθύνονται σε κάθε κατάστημα και εκθεσιακό χώρο, γενικότερα, όπου υπάρχει ανάγκη για προβολή ενδυμάτων, αναδεικνύονταςμε τον καταλληλότερο τρόπο τα προβαλλόμενα προϊόντα.

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά “Bloggers” της εταιρείας Indeco με αφαιρετικό σχεδιασμό, αποτελείται από ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μανεκέν βιτρίνας. Η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να συνδιάσει λειτουργικότητα και design.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΜΕΣΑ

Μανεκέν βιτρίνας Genesis

Μέσα από την εκπληκτική συλλογή της Genesis Display που δραστηριοποιείται διεθνώς και που εισάγει αποκλειστικά η εταιρεία INDECO κατασκευάζονται από πρώτης ποιότητας υλικά με διεθνής κανονισμούς και πιστοποιήσεις, διασφαλίζοντας καλές συνθήκες εργασίας σε όλο τον κόσμο, σεβόμενη τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Είναι ο πρώτος κατασκευαστής στον κόσμο που παρήγαγε μανεκέν με καινοτόμες και οικολογικές πρώτες ύλες. Η βιωσιμότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του DNA της εταιρείας Genesis Mannequins.

Τα μανεκέν παράγονται με το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό οργανικού υλικού. Το βασικό υλικό κατασκευής ο πολυεστέρας, έχει αντικατασταθεί από βιο-ρητίνη υψηλής ποιότητας κατά 47%. Αυτή η ρητίνη αποτελείται από 100% βιώσιμη πρώτη ύλη και αναπτύχθηκε από την DuPont Tate & Lyle Bio Products. Η GENESIS είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που πωλεί μανεκέν βιτρίνας βιο-ρητίνη.

Χρώματα εξαιρετικής υφής, μεγάλη ποικιλία επιφανειών και ο λεπτομερής ανατομικός σχεδιασμός τόσο των προσώπων, όσο και του σώματος έχει κερδίσει πελάτες με διεθνή αναγνωρισμένα σήματα όπως “Dolce Gabbana, Ralph Lauren, Bloomingdale’s, S.Oliver, Selfridges και άλλους.

Κάθε πελάτης μπορεί να ταυτιστεί και να βρει την μοναδικότητα που του ταιριάζει, επιλέγοντας μέσα από τις 31 συλλογές με πάνω από 300 πόζες, 140 κεφάλια και 40 στυλ μακιγιάζ για να εκφράσει τη δημιουργικότητά του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βρείτε τα ιδανικά μανεκέν βιτρίνας

Επισκεφτείτε το showroom της INDECO και επιλέξτε μέσα από μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων τα κατάλληλα μανεκέν για τη δική σας βιτρίνα.

ενδεικτικές εφαρμογες

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, το ίδιο και η βιτρίνα της. Ψάχνετε το κατάλληλο μανεκέν βιτρίνας; Η έμπειρη ομάδα της INDECO είναι δίπλα σας και έτοιμη να σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Συμπληρώστε τα στοιχειά σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.