Η ομάδα της INDECO, δίνει ιδιαίτερη σημασία στις ανάγκες του χώρου κάθε επιχείρησης.

Στα καταστήματα, εκτός του εμπορεύματος και την ποιότητα της εξυπηρέτησης, η υπεραξία της επιχείρησης αναδεικνύεται από τον χώρο και τα στοιχεία που τον συνθέτουν.

Πολλές φορές η δυναμική του χώρου στον πελάτη, είναι ο βασικός παράγοντας παραπόνων και εν τέλει εγκατάλειψης της πιστότητας του προς στην επιχείρηση.

Στην INDECO, μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας στις ανακαινίσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων, έχουμε δει τα αποτελέσματα που φέρνει στις πωλήσεις η ανάδειξη του χώρου.

Από τις προθήκες έως και τους πάγκους, από τα συστήματα μηχανογράφησης μέχρι τα δοκιμαστήρια σας, από τα φωτιστικά μέχρι και τα τραπεζοκαθίσματά, οι επιλογές που θα καλύψουν τις ανάγκες σας είναι αυτές θα κάνουν την τελική διαφορά στο αποτέλεσμα.

Μια συνεργασία με επίκεντρο εσάς

Κάθε έργο για εμάς είναι μοναδικό. Επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες σας και επιδιώκουμε μέσα από ουσιαστική συνεργασία να δημιουργήσουμε έναν ξεχωριστό χώρο για εσάς και τους πελάτες σας.

Ξεκινηστε σημερα

Ανακαίνιση Καταστημάτων με την INDECO

Με την ομάδα μας θα φροντίσουμε να καταγράψουμε πλήρως τα δικά σας «θέλω» και τα δικά σας «μπορώ», βλέποντας και ακούγοντας πρωτίστως εσάς. Σε αυτό το αρχικό αλλά κομβικό σημείο η συνεργασία μας θα έχει αποκτήσει τα θεμέλια για μια απρόσκοπτη λειτουργική διαδικασία, για μια σχέση win-win.

Μπροστά στα μάτια σας θα ξεδιπλωθεί μια παλέτα επιλογών, δημιουργημένη από την ομάδα μας, με μοναδικό κριτήριο την ριζική αναδόμηση της εικόνας του χώρου σας.

Η συνεχής ενημέρωση μας στις νέες τάσεις σε συνδυασμό με την διαρκή παραγωγική μας διαδικασία, εγγυώνται την επιτυχία σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Οι επιχειρηματίες με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί αποτελούν την παρακαταθήκη μας για το μέλλον και το πλέον συστατικό στοιχείο για την δική σας απόφαση να μας επιλέξετε για συνεργάτες σας.

Εμείς όλοι στην INDECO, φροντίζουμε να κάνουμε την ανακαίνιση σας την ευκολότερη διαδικασία, γνωρίζοντας τις λεπτομέρειες που θα επιφέρουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Το πρώτο βήμα που θα σας οδηγήσει στον ανανεωμένο χώρο σας, το έχετε κάνει ήδη!

Μας εμπιστεύτηκαν